Interieur

Dankzij de grote, naadloze glaspartijnen aan de voorzijdes van alle appartementen baadt iedere leefruimte in het licht, een zeldzame schoonheid die leidt tot een luchtig appartement. Hierdoor krijgt u een ongeëvenaard gevoel van ruimte.
De architecturale leefruimtes zijn perfect doordacht en afgewerkt. Doch zijn het flexibele ruimtes waar ieders persoonlijke stijl volledig tot zijn recht kan komen. 
Luxueuze, edele materialen zoals natuursteen en hout spelen de hoofdrollen en worden overal ten volle gebruikt. Homogene ambachtelijke afwerking en strakke vormgeving staan centraal. 
De volwaardige keuken zal iedere kok in ware vervoering brengen. Hoogtechnologisch, kwalitatieve materialen garanderen een strakke, tijdloze afwerking. De elegante inbouwaparaten van Miele garanderen kwaliteit en gebruiksgemak voor jaren. 

Architectuur

Het indrukwekkend hoekgebouw springt onmiddellijk uit de rij dankzij zijn moderne vormgeving en is nu reeds een boegbeeld voor hedendaagse architectuur in Knokke. 
De ruime terrassen rondom zijn ongetwijfeld de ideale locatie om het weergaloze zeezicht te bewonderen. Maar zelfs van buitenaf zien we de betoverende kleurschakeringen van zee en strand wondermooi gereflecteerd in de indrukwekkende glaspartijen. 
De statige gevel valt onmiddellijk op door zijn kwalitatieve afwerking en minimalistisch ontwerp. Hij straalt rust en evenwicht uit zonder aan standing te verliezen. 

De residentie "Valois" voldoet aan de strengste kwaliteitseisen inzake thermische en akoestische isolatie, beveiliging, brandveiligheid en energieverbruik. 
 

Partners

Goethals Promotor Vestio Luc De Beir architecten